Престъпления и растения

 Престъпления и растения

С един от най-популярните френски сериали ще изненада телевизионните зрителите. Криминалният хит „Престъпления и растения“ ще направи премиерата си в българския ефир. Епизодите обещават вълнуващи крими вечери за цялото семейство пред екрана.
Маржолен Нобур и Лори Жорден са се специализирали в създаването и поддържането на зелени площи и градини и са много търсени в своята сфера на дейност. Но тези две озеленителки, наближаващи петдесетте, едната от които бивша жандармеристка, а другата – изследователка по растителна ботаника, не се задоволяват единствено с градинарството.Тяхното непогрешимо чувство за наблюдение, съчетано с доста болезнено любопитство, често ги кара да се опитват да разрешат определени смущаващи инциденти, които се случват в техния регион – подозрително самоубийство, необичайна смърт или необяснимо изчезване.
Главните роли в новата поредица са поверени на обичаните френски актриси Ани Грегорио и Елиз Тиелрой.
„Престъпления и растения“ е един от най-високо оценяваните мини сериали от френската телевизионна критика. Зрителите неколкократно го избират за любима криминална поредица, а през 2015 година е отличен за телевизионна продукция с най-иновативен сюжет.
„Престъпления и растения“ започва на 13 август и ще се излъчва всяка съботна вечер по биТиВи Лейди.

Велин Манов

Подобни публикации