Нещо смешно всеки ден от Николаос Цитиридис

 Нещо смешно всеки ден от Николаос Цитиридис

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ открива за първи път в историята си интерактивна изложба с весели фотографии от предаването, избрани от всичките му сезони досега.
Изложбата под мотото „Нещо смешно всеки ден“ ще подгрее зрителите за старта на новия сезон на късното. Тя представя 26 незабравими моменти от шоуто, запечатани от фотографа Олег Попов, две от снимките са на фотографа Цецо Мирчев, а куратор на изложбата е Мариета Ценова.
От фотографиите, освен чаровният водещ, се усмихват някои от емблематичните и бляскави гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Веселата изложба е интерактивна – всяка от снимките съдържа QR код, който отвежда и припомня на посетителите някои от най-забавните епизоди, качени в Ютюб канала на шоуто, с участието на звездните лица от снимките. Сред тях са четиримата треньори от „България търси талант“, Васил Найденов, Тео Ушев, Кубрат Пулев, Любо Киров, дует „Ритон“ и Филип Киркоров, Ивет Лалова, Юлиан Вергов, Графа и много други. Всяка снимка е придружена от любопитни факти или крилати фрази за смеха и усмивката.
„В живота се смеем, плачем или гледаме тъпо. Ние предпочитаме да се смеем и нямаме нищо против да ставаме за смях.“, споделят от екипа на шоуто на „Николаос Цитиридис“ преди откриването на изложбата. „Избрахме да ви покажем 26 незабравими моментa, 26 кадъра смях на фокус, 26 хапчета за здраве и добро настроение. Пригответе се за нещо смешно всеки ден!“, добавя и Николаос Цитиридис.
„Нещо смешно всеки ден“ ще бъде до 19 август в Галерия на открито – кино „Кабана“.

Велин Манов

Подобни публикации