Никол Паласчева напусна X Factor Италия

 Никол Паласчева напусна X Factor Италия

След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X Factor Италия.
Българката, която е първата чужденка с такъв успех в италианското предаване беше изпратена с обожание от публиката. Аплодисментите продължиха и в социалните мрежи на шоуто, където публикациите за нея събраха най-много коментари и харесвания.
В последния епизод на X Factor Ника Парис изпълни своята авторска песен No limit. След брилянтното ѝ представяне българката продължи напред, но напусна предаването при второто ѝ участие за вечерта, когато изпя Don’t start now на Дуа Липа. Неведнъж Никол беше сравнявана с Липа, а съдията в шоуто МИКА дори ѝ предрече кариера като на британската супер звезда.
„За мен всичко това беше изключително преживяване. Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази голяма реалити емоция за мен сега следва истинската реална работа“, сподели Никол.
Никол и музикалният ѝ ментор Дарияна Куманова не скриха, че вече са получили предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти. „Още е рано да се спрем на конкретна идея. Все пак сега е време да се зарадваме на успеха на Никол, да отдъхнем от голямото напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9 декември, за който тя е официално поканена“, допълни Куманова.

Велин Манов

Подобни публикации