Никол Паласчева продължава да изумява

 Никол Паласчева продължава да изумява

Никол Паласчева пише история в италианския X Factor. Тя е първата чужденка в историята на шоуто, която достига до големите концерти.
Безапелационно напред 16-годишната българка вече е във финалната шестица на предаването. Тя подари истинско шоу на публиката, изпълнявайки перфектно Tranquille (Mon Coeur). След нейното изпълнение от журито се пошегуваха, че ще трябва много да се постараят, за да намерят за какво да я критикуват и съвсем сериозно добавиха, че тя е истинска звезда. Думи на възхищение не спести и менторът на Никол в предаването – британският изпълнител МИКА.
Италианските журналисти и инфлуенсъри също засипаха със суперлативи нашето момиче. С обожание медиите я нарекоха „българският шпионин внедрен в X Factor” и определиха изпълнението ѝ като ярко отличаващо се от това на останалите.
Никол Паласчева, с артистичен псевдоним Ника Парис, е най-младият участник в актуалното издание на предаването. След последното блестящо представяне в шоуто за българката предстоят най-тежките епизоди до финала. Италианските организатори дават възможност участниците да се подкрепят и от чужбина.

Велин Манов

Подобни публикации