Нова дата за концерта на „Хувърфоник“

 Нова дата за концерта на „Хувърфоник“

Дългоочакваният концерт на „Хувърфоник“ има нова дата и място на провеждане.
Събитието ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май 2022 година, след като беше планирано за 9 октомври 2021 година в зала „Универсиада“.
Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт, изпълнителка на тоталния хит от 90-те Mad About You. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади.
Повече от двайсет години след появята на бандата и заявката за характерен и автентичен саунд, музиката на „Хувърфоник“ звучи актуално и смислено. Това e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене. Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китариста Реймънт Грийтс са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“, „Постоянен мрак“, “Местопрестъплението“, „Антураж“, „Никита“ и „Забравени досиета“.
През годините „Хувърфоник“ са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 година в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт.

Велин Манов

Подобни публикации