Нова порция еротика в „Още 365 дни“

 Нова порция еротика в „Още 365 дни“

„Още 365 дни“ е последната част от трилогията на полската писателка Бланка Липинска, започнала с „365 дни“ и продължила с „Този ден“.
В нея пламъците на любовта и омразата ще се слеят в изгаряща и страстна история. Изминала е почти година, откакто Лаура Биел е отвлечена от главата на сицилианската мафия – опасния и безскрупулен Масимо Торичели. Мъжът, станал неин похитител, се превръща в повелител на сърцето ѝ, но животът с един от най-могъщите хора в Италия има своята цена. Щастието на Лаура е разбито, когато враговете на мъжа ѝ я прострелват. Най-добрите лекари на света се борят за живота на младата жена. Масимо трябва да вземе най-трудното решение в живота си. Кого да спаси – любимата си или нероденото им дете. Съдбата на фамилия Торичели е заложена на карта. Човешкото сърце следва своите собствени правила. И когато те се променят, всичко познато е на път да бъде изпепелено. Приказката за Красавицата и Звяра е към края си. Нужни са само още 365 дни, но е дошло времето пясъчните кули да рухнат.
Наситено със страст и с неочаквани обрати, „Още 365 дни“ е истинско адреналиново преживяване, което ще изненада читателите и ще обладае ума им. Книгата утвърждава поредицата на Бланка Липинска като Библията на еротичната литература.
„365 дни” се превръща в световен феномен, когато стрийминг платформата Нетфликс откупува правата за филмова адаптация. Филмът с участието на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианеца Микеле Мороне светкавично печели сърцата на няколко поколения зрители, превръщайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината.
Преводач на „Още 365 дни“ е Васил Велчев. Издава „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации