Нови заглавия в А1 Видеотека през март

 Нови заглавия в А1 Видеотека през март

„Вещиците“, „Думи по стените на банята“ и „Ловът“ са сред новите заглавия в А1 Видеотека през март.
„Вещиците“ е римейк на едноименния филм от 1990 година, създаден по детската книга на Роалд Дал от началото на 80-те години на миналия век. В него режисьорът Роберт Земекис пресъздава мрачната, но хумористична и затрогваща история на малко осиротяло момче.
„Думи по стените на банята“ представя историята на ученик в гимназията, който мечтае да стане майстор-готвач. След като го изключват заради психотичен пристъп в час по химия по средата на срока, той се мести в католическо училище и усилено се опитва да запази в тайна психическото си заболяване.
„Ловът“ разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде точно се намират, нито как са попаднали там. Те не знаят, че са били избрани за нещо много специално – Ловът. Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да ловува хора.
Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален превод и субтитри. Зрителите могат избират между първокачествени филми на разнообразна тематика и подходящи за различни възрасти и лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия.

Велин Манов

Подобни публикации