Нови имена на SPICE Music Festival

 Нови имена на SPICE Music Festival

Четвъртото издание на мащабния музикален фестивал по българското Черноморие SPICE Music Festival наближава. Стават известни нови изпълнители, които ще върнат времето назад с денс хитовете на миналия век.
„Даун Лоу“ ще изпее неповторимото парче Johny B и останалите хитове на групата. „Бейсик Елемент“, „Бейби Ди“ и „Лондонбийт“ също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон, заедно с носителя на две награди „Грами“ Шаги, шведския изпълнител с персийски корени Араш, който подготвя 90-минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните „Джипси Кингс“; изпълнителите на тоталния хит на 90-те Macarena – „Лос дел Рио“, ДиДжей Саш, Белини, Дарио Джи,, италианската изпълнителка Гала, германската евроденс сензация „Каскада“, ирландската поп група „Либърти Х“, нидерландската певица и танцьорка Луна и евроденс дуото „Меджик Афеър“.
Тази година SPICE Music Festival ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени – Главна сцена и Диско сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се иизявяват фтанцизите от „Каома“. Очаква също и Фаб Морван от „Мили Ванили“, „Уедър Гърлс“ с вечния хит It’s Raining Men. В програмата ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M Пийпъл“ Хедър Смол.
Българското участие ще бъде в лицето на „Трик“, „Трамвай №5“, Искрен Пецов и „Дийп Зоун Проджект“.
SPICE Music Festival ще се проведе на 5, 6 и 7 август на Пристанище Бургас.

Велин Манов

Подобни публикации