Нови смартфони „Нокиа“

 Нови смартфони „Нокиа“

Nokia G21

Бяха представени два нови смартфона „Нокиа“ от G-серията – Nokia G11 и Nokia G21.
През годините издръжливостта на батерията се превърна в една от емблемите на марката и новите модели смартфони с Андроид в бюджетния клас не правят изключение. Двете устройства предлагат впечатляващ живот на батерията до три дни с едно зареждане, нов режим Super Battery Saver, както и водещи в категорията актуализации на сигурността.
G-серията на телефоните „Нокиа“ е първата в средния клас, която предлага модели с Mask режим, гарантиращ бързо и лесно отключване на телефона чрез лицево разпознаване. Nokia G11 и Nokia G21 предлагат оптимално потребителско изживяване с фабрично инсталирани Spotify и ExpressVPN. Spotify също така предоставя достъп до 70 милиона песни и 3,2 милиона подкаста още при самата покупка. За подобрена поверителност и допълнително спокойствие, ExpressVPN вече е наличен на всички нови смартфони с 30-дневна безплатна пробна версия.
Въвеждането на честота на опресняването от 90 Hz в G-серията подобрява скоростта на скролването, улеснява писането на мейли и съобщения и придава на снимките още по-професионален зафършек и мекота.
Многофункционалната тройна камера дава възможност на всеки да създава професионално изглеждащи снимки с красиви детайли, дори при ниска осветеност. Изкуственият интелект на предната камерата пък гарантира, че вечерните ви селфита ще имат достатъчно светлина и яснота на изображенията. Освен това, посредством AI Super Resolution, новите телефони повишават качеството на кадрите при zoom-ване за поразителен резултат.
Nokia G11 и Nokia G21 са с обновен дизайн – по-тънки, по-ергономични и с променено разположение на основната камера. Изработени са от здрав поликарбонат.

Велин Манов

Подобни публикации