Нови телефони от „Нокиа“ с нови аудио аксесоари

 Нови телефони от „Нокиа“ с нови аудио аксесоари

Nokia XR20

Новите телефони „Нокиа“ идват с високоустойчива технология, заедно с чисто ново портфолио от аудио аксесоари. Финландската компания представя три нови телефона и разширява значително гамата си от аудио аксесоари.
Nokia XR20 е първият по рода си свръхиздръжлив смартфон „Нокиа“ с тригодишна гаранция. Той може да се справи с далеч по-сериозни предизвикателства от тези на ежедневието – включително падане от 1.8 метра височина, престой под вода до един час и други подобни изпитания.
Nokia 6310 е нов член в семейството на обновените класически модели. Двадесет години след премиерата на оригинала, новата му версия е съобразена с нуждите на съвременния потребител. Оптимизиран и още по-ергономичен за улеснено ползване, с батерия, издържаща седмици и, разбира се, с добре познатата, но осъвременена „Змия““ новият Nokia 6310 е въплъщение на емблематичните за бранда качества.
Nokia C30 е по-голям и по-смел във всяко отношение и е с най-широкия екран и голяма батерия сред смартфоните „Нокиа“до момента. Проучванията сочат, че търсенето на по-големи екрани се увеличава непрекъснато. Към днешна дата 82% от запитаните се спират на екрани между 6 и 7 инча, а през 2025 гodina се очаква това да бъде сред приоритетите на 96% от потребителите. Огромният 6.82” HD+ дисплей на новия Nokia C30 отговаря именно на тези очаквания на феновете.
Сред новите аудио аксесоари в портфолиото са безжични слушалки Nokia Clarity Earbuds Pro предлагат изключително високо качество на звука и надеждна батерия. Мощната комбинация от двойно шумоизолиране на микрофона, Qualcomm cVc и активното шумоизолиране улавя и елиминира фоновия шум за първокласна чистота на звука по време на разговори и слушане на музика.

Велин Манов

Подобни публикации