Нови филми в А1 Видеотека през март

 Нови филми в А1 Видеотека през март

Каталогът на А1 Видеотека през март включва научнофантастичния екшън „Венъм: Време е за Карнидж“, анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“ и филма на ужасите „Вечна чистка“.
Актьорът Том Харди е главно действащо лице във „Венъм: Време е за Карнидж“. Той се завръща на големия екран в ролите на Еди Брок и Венъм, неговият симбиот – вид аморфно извънземно, което се „захваща“ към определено същество и се слива с него, създавайки един общ субект. След като журналистическата му кариера се изстрелва нагоре, благодарение на разследването му за масовия убиец Клитъс Касиди, Еди трябва да намери начин да победи престъпника и неговия симбиот Карнидж. Само така могат да бъдат спрени кръвопролитията, които те причиняват. Постоянните спорове между Венъм и Еди обаче ескалират, докато не прерастват в маниакална битка.
Любимата на малки и големи история за Бебе Бос отново е актуална в анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“. Тим и съпругата му Керъл живеят с двете си дъщери – Табита и бебето Тина. Когато бебето Тина се разкрива като таен агент на Бебе Корп и споделя, че има изключително важна мисия, братята Темпълтън отново ще се обединят в името на общата цел и ще преоткрият значението на сплотеното семейство.
Известната поредица от хорър филми, посветени на така наречените „чистки“, продължава с „Вечна чистка“.Зрителите ще могат да проследят историята за антиутопична реалност, в която за една нощ през годината всичко, включително и най-тежки престъпления, са позволени на американските граждани. Членове на престъпна банда решават, че не искат „чистката“ да трае само една нощ в годината, а да продължава безкрайно. Те запалват искрата на бунт и се отправят на изпълнена с хаос и кланета кампания за превземането на САЩ. Вече никой не е в безопасност, независимо зад колко дебели стени се крие.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации