Нов ефикасен концентрат за стресирана кожа

 Нов ефикасен концентрат за стресирана кожа

Климатичните промени, замърсяването, липсата на сън и ежедневният стрес се отразяват не само на тялото, но и на кожата. Тези фактори водят от отслабване на защитната роля на кожата и нейния имунитет.
След повече от 25 години натрупана експертиза, марката „Виши“ създаде иновативна минималистична формула с пробиотични фракции Mineral 89 Probiotic Fractions. Концентрираният регенериращ серум премахва видимите признаци на стрес на кожата, правейки я по-сияйна като възвръща еластичността ѝ и намалява видимите бръчки.
Хипоалергенна регенерираща формула на серума Mineral 89 Probiotic Fractions съдържа 5% пробиотични фракции, които подсилват бариерната функция на кожата, стимулирайки епидермиса и естествената защита на кожата срещу негативните външни фактори, антиоксидантни свойства и имунна защита. Съдържа още 4% ниацинамид с успокояващ ефект, витамин E, както и вулканична вода „Виши“ обогатена с 15 минерала, които засилват бариерата на кожата. Хидратира, не съдържа аромат и алкохол и е подходящ за всички типове кожа, включително и много чувствителна.

Велин Манов

Подобни публикации