Нов инструмент за управление на коментарите във Фейсбук

 Нов инструмент за управление на коментарите във Фейсбук

Фейсбук стартира нов инструмент за управление на коментарите под публични публикации, който дава на потребителите по-голям контрол върху съдържанието, което споделят в своя нюзфийд.
Целта на потребителския нюзфийд е да свързва хората с това, което е най-важно за тях. Приятелите, които добавяте, страниците, които харесвате, групите, към които се присъединявате, и съдържанието, с което взаимодействате, оформят изгледа на нюзфийда ви всеки ден.
Когато регулират коментиращата аудитория, потребителите могат допълнително да контролират дискусията под публичните си постове и така да ограничат потенциално нежеланите интеракции. Публичните личности, създателите на съдържание или брандовете също могат да изберат да ограничат аудиторията, коментираща публичните им публикации, за да се чувстват в безопасност и да участват в по-съдържателни разговори с общността си.
Този нов инструмент е пример за това как Фейсбук помага на хората да контролират и персонализират нюзфийда си, за да отразява най-добре същността им, докато интересите и приоритетите им се променят. Компанията цели също да продължи да помага на потребителите да разбират защо виждат дадено съдържание в своя фийд.

Велин Манов

Подобни публикации