Нов моден бранд от Мила Захариева

 Нов моден бранд от Мила Захариева

Мила Захариева с Елисавета Стоянова-Гарева и Марина Кискинова

Новият бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva представи своята премиерна колекция.
Актрисата и певица Марина Кискинова и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева бяха първите участвали във фотосесия на новата марка.
Мила Захариева сподели, че вдъхновение за създаването на бранда е почерпила от необичайната ситуация, в която се намираме по време на пандемия. Премиерните предложения включват спортни екипи, които обаче са в по-елегантен стил. Те са създадени от набук, кадифе, сатен и други, характерни за по-официални и изискани линии облекла, отколкото за спортни. Един от основните акценти в аутфитите е брюкселската дантела. Характерни за колекцията са и принтове, златните кантове и пайетите. Важен момент за дизайнерката са изпипаните детайли по дрехите.
Прави впечатление разнообразието на обемите в колекцията. Сетовете включват дълги и къси панталони с различни силуети и топове, както по-вталени, така и по-свободни кройки. Брандът предлага облекла с презрамки, широки ръкави, паднали рамена, както и универсални домашни рокли, които могат да се носят и извън дома. Многообразие има и при цветовете. Присъства черният десен, съчетан със златни и сребърни акценти, както и десени в нежно розово и светло синьо, гарнирани с пайети за разкош. Също и цветове като тюркоазено зелено, бургун, жълто и бяло, гравирано с цветни елементи.

Велин Манов

Подобни публикации