Обявиха лекторите на ФАРА

 Обявиха лекторите на ФАРА

Александър Калчев

Българската асоциация на комуникационните агенции обяви имената на първите лектори в програмата на фестивала ФАРА.
Александър Калчев – българинът, спечелил с екипа си над 40 награди от Cannes Lions, художникът Иван Мудов и Александър Варов– директор Продуктово портфолио и приходи на Нетинфо, са част от лекционния панел на събитието. ФАРА събира професионалистите от комуникационния бранш. Двадесет и първото издание се завръща след година пауза.
Само на 29 години, Александър Калчев става най-младият изпълнителен творчески директор в историята на DDB Париж. През 2011 година Александър е представен от списание Creativity в селекцията „Творците, които трябва да познавате“, а през 2014 година e един от избраните за класа Young Guns 12 на ADC New York. По време на ФАРА Александър Калчев ще сподели уроците, които са го оформили като професионалист с множество отличия зад гърба си.
Артистичната практика на Иван Мудов обхваща фотография, видео, пърформанс и инсталация. Работата му носи силен метафоричен заряд и поставя под въпрос мястото на съвременното изкуство в рамките на съществуващите системи на власт, социално-политическите и икономически условия. Иван Мудов има повече от 250 групови и самостоятелни изложби в цял свят.
Александър Варов, директор Продуктово портфолио и приходи на Нетинфо, е водещ експерт с над 20-годишен опит в изграждането на дигитални продукти и дигитален маркетинг и с ключова роля в развитието на дигиталните медии и реклама в страната.
Целта на фестивала ФАРА е да демонстрира постиженията на комуникационната индустрия в България и да отличи най-добрите рекламни форми и комуникационни кампании. Рекламният фестивал се организира от Българска асоциация на комуникационните агенции.
ФАРА е от 8 до 11 септември в София.

Велин Манов

Подобни публикации