Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

 Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

След темите за емоциите, за любовта и за секса Хули Леонис представя своеобразния завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живота ни. Книгата „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ е крайната точка на дългия път към себе си и е кулминацията на всички заглавия от успешната серия.
Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.
„Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ се опитва да даде инструментите за отговор на въпроса: „Ние пасваме ли си, един за друг ли сме?“ Тази книга е огледало, с което ще можем да надникнем във вътрешния си свят, да опознаем себе си като партньор и да разберем какви са правилните за вас взаимоотношения.
Според Хули Леонис взаимоотношенията не са само обмен на емоции. Те не са просто любов, нито пък единствено секс, те са съчетание от всичко това, но и още много. Става въпрос за умението на човек да владее добре емоционалния си свят, да се обича, да балансира енергията си, да се познава, да знае кой е и да си позволи да бъде себе си. И чак тогава да се свърже с другия по качествен и хармоничен начин.
„Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ се издава от „Апостроф“.

Велин Манов

Подобни публикации