Песента на живота

 Песента на живота

Може ли човек да избяга от съдбата си и колко опасна може да бъде амбицията по една невъзможна любов? Отговорите на тези въпроси разкрива премиерният романтичен сериал „Песента на живота“.
Почитателите на жанра ще могат да проследят история на две семейства, чийто живот се преобръща, когато дадено преди години обещание е на път да бъде разрушено. Режисьор на новата турска поредица е Джем Карджъ, станал популярен с работата по серийния хит „Вятърничав“.
„Песента на живота“ е въздействащ разказ за силното приятелство, съдбоносните решения и невъзможната любов. В опит да станат отново близки след сериозен конфликт, Байрам и неговият най-добър приятел Салих си дават обещание, че ще оженят децата си след като навършат пълнолетие. Когато многообещаващият син на Байрам Керим завършва колеж, той и семейството му се местят в близост до Салих, който живее с двете си дъщери – непокорната Хюля и по-голямата й сестра Мелек. Животът ги е променил, но никой от тях не забравя дадената дума. Дали обаче Мелек и Керим ще се съгласят да се омъжат или сърцата им ще бъдат пленени от други хора?
Звездата от „Черна птица“ Бурджу Бириджик влиза в главната роля на буйната и своенравна Хюля. В образа на Керим се превъплъщава добре познатият Биркан Сокуллу, спечелил сърцата на публиката с изявата си в римейка на сериала „Клюкарката“.
„Песента на живота“ ще се излъчва от 19 март, всяка събота и неделя по Диема Фемили.

Велин Манов

Подобни публикации