Празнично издание на „Маргаритка. Коледни вълшебства“

 Празнично издание на „Маргаритка. Коледни вълшебства“

„Коледни вълшебства“ е новата книжка от проекта „Маргаритка“ на дуото Виктория Величкова (Вики от „Мастило“) и Яна Липованска – с не една, а две нови коледни истории за приключенията на Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето.
В празничното издание Биби и Мими се захващат с вълнуващата задача да напишат своите писма до Дядо Коледа и да измислят желанията си – а те са толкова много. С помощта на своите приятели Бухалчето и Маргаритка, елф, джудже и един от истинските елени на Добрия старец децата ще разберат, че Коледа не е просто повод да получат нови вещи, а много повече от това. Коледа е празникът на светлината, доброто и времето, прекарано с най-близките.
„Коледни вълшебства“ излиза с текста на Илия Деведжиев, придружен от илюстрациите на Веселка Велинова, и разказва зимна история, която отвежда децата на далечно приключение чак до Лапландия. Това е седмата книжка от поредицата „Маргаритка“, която по увлекателен и съобразен с мисленето на децата начин помага на родителите да обяснят малчуганите различни ситуации от ежедневието им. Коледното издание едновременно забавлява малките читатели и ги учи как да бъдат по-скромни, търпеливи и благодарни за всичко, което получават.
„Маргаритка. Коледни вълшебства“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации