„Преди обед“ с нови лица и рубрики

 „Преди обед“ с нови лица и рубрики

„Преди обед“ се завръща в телевизионния ефир.
Предаването ще зарадва зрителите с нови лица, свежи рубрики и тайни мисии на водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Сред акцентите в есенния сезон на предаването е журналистът Радина Червенова. В понеделник тя ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения. През истински истории на хора, преживели разочарования или носещи травми, те ще помагат да се преодоляват различни проблеми в семейството, в офиса, в общуването.
Младата актриса Сара Драгулева се впуска в приключението „Долче вита“. С нея зрителите ще пътешестват, ще следват звездите по техните маршрути, ще спортуват и ще се забавляват, а в компанията и на дизайнера Антония Йорданова ще следят и модните трендове.
Сред новите попълнения в екипа на „Преди обед“ е и популярният влогър и актриса Поли Недкова, позната от сериала „Съни бийч“. Тя ще следи социалните мрежи изкъсо, за да запознава всички пред екраните с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще отправя предизвикателства и ще разказва за най-интересните лични истории на звездите от света на киното. Заедно с критика Деян Статулов Поли ще представя филмовите премиери и нови сериали,
Актьорът Ненчо Илчев, когото зрителите познават от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“, ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика „Вълшебствата на Ненчо“. В новата рубрика „УспешниТЕ“ пластичният хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота. Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад. Тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи, да се приготвят вкусни и полезни гозби, да има разнообразни храни – лесни и сложни блюда, международна и българска кухня. Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика „Животът е прекрасен” в търсене на екзотични рецепти, подправки и ястия. Кулинарната тема ще продължи да бъде и във фокуса на Рая Пеева, която ще готви заедно със зрителите в техните домове и ще следи за светските новини.
В „Духът на здравето” д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години. Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката „Променените“, а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.
„Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света рецептата за баланс и хармония, а репортерът Цвета Макрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.
Водещите Сашо и Деси също готвят изненади – те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици.
„Преди обед“ е от 6 септември по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации