Първа еротична поредица от Сторител

 Първа еротична поредица от Сторител

Летен душевен оргазъм с първата еротична поредица от Сторител, създадена от жени за жени очаква потребителите на лпатформата за аудиокниги. Юлските заглавия предизвикват лятна буря от фантазии, любов и пътешествия за перфектната почивка и споделено време с приятели.
В „Оргазъм за ушите“ благодарение на 400 смели жени от Нидерландия, техните най-съкровени желания за телесни удоволствия са превърнати в интригуващи истории, които разчупват статуквото, че сексът е табу. Правото на удоволствие е за всеки и по всяко време без повод за срам от формата му: секс с жена, с непознат, на необичайно място или с повече участници – фантазиите нямат граници. Това са истории, създадени от жени за жени, с една главна цел – женското удоволствие. При всички положения насладата е гарантирана.
През месеца излиза и втория сезон на българския аудиосериал „До дъно“. Всичко започва в едно мрачно мазе в центъра на столицата, където бившият следовател Петър намира причина да изплува от мрачната алкохолна прегръдка. Преплетените съдби и душевните въпросителни карат слушателя да „изпие“ до дъно тази човешка история, която приема изцяло нови измерения във втория сезон. Колко дълъг и трънлив е пътят от омразата до любовта? Достатъчно ли е да обичаш някого, за да му простиш? Тези два въпроса преследват въздействащите аудио персонажи на Калин Врачански и Яна Кузова като призраци от миналото. И така те вървят рамо до рамо към повърхността в тази напрегната драма за отмъщение, възмездие и любов.
Надменността на предсказанията и вечната ни изненада, когато непредвиденото се случи са темите на увлекателната книга на Насим Никълъс Талеб. „Черният лебед“ е рядко или случайно събитие, което е неочаквано и се отличава с три характеристики – то е непредсказуемо, има огромно въздействие и може да бъде обяснено със задна дата. С други думи, свежда се до фразата „вероятно може би“.
„След теб“ от Джоджо Мойс разгръща турбулентното пътешествие между мъката, безсънието, внезапните изблици на гняв и безкрайния вътрешен диалог с човек, който вече не съществува в стремежа да изградиш отново живота си. Но всеки, който е претърпял загубата на сродна душа, знае, че година и половина не е достатъчно време за „възстановяване“. А може би и цял живот не е достатъчен.
„Гръцко синьо. Не съвсем пътеводител“ от Анита Димитрова описва най-добрите плажове в Гърция, познатите и непознати острови, храната, историята и гостоприемството. В книгата могат да се открият практични съвети за цени, фериботи, ресторанти, паркиране, храна, както и исторически справки и препратки към богатата гръцка култура.
Аудиобиблиотеката този юли предлага още нестихващо разнообразие. „Проблемът [на] Спиноза“ от Ервън Д. Ялом търси тайната на влиянието на Спиноза върху големите немски писатели, „Соларис“ от Станислав Лем изследва контакта с извънземния интелект, а „Убийството е всичко“ от Антъни Хоровиц завладява с криминален съспенс и изкарва от зоната на комфорт. За по-романтичните „Лято на плажа“ от Вероника Хенри и „До всички момчета, които съм обичала“ от Джени Хан обещават любовно настроение, а за феновете биографиите „Робин“ от Дейв Ицков разказва за личното познанство на автора с Робин Уилямс. И за родителите има нещо хем забавно, хем тъжно в „Седем разказа от Мама Нинджа“ от Мария Пеева, а за децата „Принцеси наистина“ от Катя Антонова предстои да излезе като аудиокнига в средата на месеца.

Велин Манов

Подобни публикации