Пътешествие с Баз Светлинна година

 Пътешествие с Баз Светлинна година

Кой е Баз Светлинна година и какъв е светът, от който идва? Той не е едноименният, добре познат герой от свръхпопулярната и успешна поредица на Дисни и Пиксар „Играта на играчките“. Той е космическият рейнджър Баз, чийто героични подвизи стават вдъхновение за изработването на емблематичната играчка. „Баз Светлинна година“ ще разкрие невероятната история на Баз и ще отведе зрителите в шеметен свят, на екшън приключение, което за пореден път ще докаже, че силата на човешкия дух не познава граници. От днес детската публика може да преживее приключенията му.
„Баз Светлинна година“ разказва историята на героичния тестов пилот и астронавт Баз, който заедно със своя командир и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 мил. светлинни години от Земята. Докато се опитва да намери обратно пътя към дома през времето и пространството, Баз Светлинна година, очарователният му партньор – котката-робот Сокс и група нетипични специалисти, се оказват единствената надежда за спасение от зловещия и загадъчен извънземен Зург, който отприщва огромна армия от безмилостни роботи, готов на всяка цена да постигне мистериозната си цел.
Ролите на български език озвучават Димитър Ангелов, Деа Майсторска, Момчил Степанов, Златин Цветков, Надя Тошева, Стефан Стефанов, Ася Рачева, Гергана Стоянова и други.
Режисьор на „Баз Светлина година“ е Ангъс Маклейн.

Велин Манов

Подобни публикации