Ревю с кауза

 Ревю с кауза

Вероника Стефанова

Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова организира с подкрепата на Академията за мода първото по рода си благотворително събитие – „Ревю с кауза“.
Известни български дизайнери подават ръка на националната кампания „Роди дете в България“ с благотворително ревю, в което ще бъде представен по един официален тоалет от всеки от дизайнерите, а присъстващите ще имат възможност да закупят техните произведения. Сред дизайнерите и модните къщи, които ще вземат участие в хуманното събитие са носителите на „Златна игла“ – Албена Александрова, София Борисова, Жана Жекова, Аксел Харди, Радостина Илиева, Радослава Лазарова, Теодора Спасова, Йорданка Чернаева, Антон Узунов, както и други като Мила Захариева, Есил Дюран, Милена Петрова, Киара Фешън, Terrani Fashion и Пламена Вияреал. С тоалетите ще дефилират обществени личности, вдъхновяващи с примера си да съчетават майчинство с кариера – една не само възможна, но и изключително хармонична мисия. Това са Ирина Папазова, Мария Андонова, Таня Скринска, Мила Захариева, Ива Екимова, Веселка Крачунова, Виктория Стефанова, Елисавета Стоянова – Гарева, Кремена Илиева, Анна Кръчмарова, Йордана Димитрова, Цвети Радойчева и др. Освен аутфитите, представени по време на събитието, гостите ще могат да се насладят и да закупят и други предложения на участниците и техните модни брандове.
Всички приходи от ревюто ще бъдат дарени на национална кампания „Роди Дете в България“, чиято цел е да информира и мотивира младите хора в България да не отлагат решението да станат родители, тъй като късните опити за забременяване крият много рискове и често се оказват причина за репродуктивни проблеми.
Лице на националната кампанията „Роди дете в България“ е българският топмодел Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017 и лице на „Златна игла 2021“, която неотдавна стана майка за втори път. Водеща на благотворителното събитие ще бъде поппевицата Йоанна Драгнева, която заедно с Цвети Радойчева ще се погрижи за доброто настроение на гостите.
„Ревю с кауза“ ще бъде на 13 април в Гранд хотел „Милениум“.

Велин Манов

Подобни публикации