Сандра Бълок търси изгубения град

 Сандра Бълок търси изгубения град

Чанинг Тейтъм и Сандра Бълок в кадър от филма

Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф се отправят в тропическите гори в търсене на изгубено безценно съкровище. Те ще отведат зрителите на незабравимо пътешествие и ще им предложи атрактивни герои, експлозивен екшън, много хумор и романтика. От днес в киносалоние влиза „Изгубеният град“.
Писателката Лорета Сейдж (Сандра Бълок) е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън (Чанинг Тейтъм), който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета, която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде задълго в компанията на Алън, е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния ѝ роман. Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище преди да е изгубено завинаги.
Режисьори на „Изгубеният град“ са Адам и Арън Ний, които са и сценаристи заедно с Орен Юзил и Дейна Фокс, по идея на Сет Гордън.

Велин Манов

Подобни публикации