„Семейни войни“ отново забавлява

 „Семейни войни“ отново забавлява

Забавление и оспорвани битки се задават в телевизионния ефир с оригиналните епизоди на „Семейни войни“. Нови лъчезарни семейства и интересни въпроси предстоят в празничните дни, а усмихнатият водещ Цветомир Иванов ще отпразнува Бъдни вечер и Нова година с участниците в студиото и зрителите пред екрана.
„Много ще се забавляваме заедно! Гледайте предаването и бъдете с нас, тъй като сме го украсили прекрасно и уютно с много елхи. Семействата са невероятни, с изключително чувство за хумор и ще се забавляваме през цялото време. Въпросите се уникални, като продължаваме с хумора към всички участници“, споделя Цветомир Иванов.
В новите епизоди на любимата семейна телевизионна игра въпросите към участниците ще продължат да предизвикват логиката и да създават всевъзможни шеги. „Семейни войни“ ще отправи необичайни въпроси към гостуващите семейства, от които те най-малко разбират. Участниците, които ще премерят сили в следващите битки, идват от цяла България, а на Нова година предстои шоу по пернишки с две семейства от емблематичния град.
Освен очарователните участници, предизвикващите смях въпроси и непринудени отговори, настроение ще донесе и преобразеното студио. Празничната атмосфера в шоуто ще радва зрителите до Йордановден.
„Семейни войни“ е от 20 декември всеки делничен ден по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации