Сине Гранд представя своя виртуален асистент

 Сине Гранд представя своя виртуален асистент

Веригата киносалони Сине Гранд ще зарадва своите клиенти с нова услуга.
При посещението на сайта cinegrand.bg всеки ще може да се възползва от виртуалния асистент Оскар, който ще отговаря на всевъзможни въпроси. Той ще осведомява клиентите за програмата на кината, предстоящите премиери и промоции, възможностите за организиране на рожден ден или частна прожекция. Оскар ще разрешава всички проблеми с избор на места и неполучени билети, ще осведомява клиентите и за цените за съответната прожекция.
На специално събитие Сине Гранд ще представи виртуалния си асистент. Гостите ще могат да се убедят в неговите невероятни възможности. Веригата киносалони е партньор на ГДБОП, с чиято подкрепа работят заедно в борбата срещу видео пиратството на филми. Ще присъстват и представители на организацията, които ще споделят постиженията си в нелеката битка с пиратите на авторски материали.
След представянето на новата услуга гостите ще могат да се насладят на един от най-очакваните филми за тази година „Спайдър-мен: Няма път към дома“. Новото взривяващо приключение на Питър Паркър ще го изправи срещу добре познати злодеи, които отново се завръщат от различни паралелни вселени.
Представянето е на 17 декември в Сине Гранд в София Ринг Мол.

Велин Манов

Подобни публикации