Следващото поколение стажанти

 Следващото поколение стажанти

Лидл България отново отваря врати за талантливите млади хора. За втора поредна година компанията обявява старт на своята стажантска програма, с която дава възможност на студенти от България и чужбина да натрупат ценен опит, а защо не и да започнат своята кариера в лидера на търговията на дребно в Европа.
Тази година веригата търси 9 стажанти, които ще се възползват от силната практическа насоченост на програмата и ще работят по свой проект в рамките на 2 месеца – от 1 юли до 31 август. Те трябва да бъдат студенти и да имат интерес в една от ключовите за бързооборотния сектор области – продажби, логистика, експанзия, стоково снабдяване, човешки ресурси и право. Всички желаещи трябва да изпратят своеята автобиография до 15 април.
Лидл България проведе първото издание на своята стажантска програма миналата година, когато 7 стажанти представиха своите идеи и проекти. Всички те оцениха високо програмата и споделиха, че са научили важни уроци, усвоили са ключови умения и международно ноу-хау, но преди всичко – получили са свободата да предлагат нови решения и да ги защитават на най-високо ниво.

Велин Манов

Подобни публикации