Специализирано изложение за дронове и безпилотни машини

 Специализирано изложение за дронове и безпилотни машини

Inter Drone Expo e първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите.
„Дроновете и безпилотните машини ще навлизат с все по-голяма скорост в ежедневието ни. Значението им за различните икономически отрасли ще расте“, коментират организаторите. Проектът Inter Drone Expo ще създаде пространство за среща на представители на различните икономически сектори с производители, вносители и дилъри на безпилотни машини, резервни части и компоненти и софтуер. Tе ще се запознаят с ползите от внедряването на дроновете за различни дейности и сектори, като: спасителни операции, следене на трафика, картографиране, доставка на храни, спедиция, гасене на пожари, земеделие, животновъдство, военна промишленост и много други.
„Дроновете няма да стоят статично по щандовете“, уверяват организаторите. Напротив. изложението дава шанс да ги видим „в действие“. Това ще се случва на обособени трасета.
Ако допреди 20 години безпилотните летящи апарати бяха научна фантастика за широката публика, днес те навлизат все повече в ежедневието. Какви са ползите и приложенията на дроновете? Какво предричат визионерите? Как дроновете ще повлияят за развитието на различните бизнес сегменти? Отговори на всички тези въпроси ще получим на пилотното издание на изложението.
Inter Drone Expo ще бъде между 20 и 23 октомври в Интер Експо Център.

Велин Манов

Подобни публикации