Сръбският комедиен сериал „Татенца“ завладява ефира

 Сръбският комедиен сериал „Татенца“ завладява ефира

Най-успешният сръбски сериал за последните няколко години, покорил сърцата на съседите в продължение на 180 епизода – „Татенца“, тръгва премиерно в телевизионния ефир. Епизодите обещават много смях и свежо настроение за цялото семейство пред екраните.
„Татенца“ проследява ежедневието на четирима бащи и предизвикателствата, пред които те се изправят в отношенията с децата си. Действието се развива в Белград, а главните герои – Петър, Влада, Марко и Тома, са млади и модерни „татенца“, които стават приятели чрез бащинството. Влада е собственик на пицария, лек грубиянин, баща на три момчета, който има проблеми със съпругата си заради собствената си ревност. Марко е неудовлетворен актьор, който има нестабилна работа, бивша съпруга и две дъщери, но и нова, твърде амбициозна жена, от която има дете. Петър е успешен адвокат, влюбен в себе си и в начина си на живот, който се променя коренно, след като разбира, че има син. Тома е ветеринар, който се мести в Белград с дъщеря си след смъртта на жена си, за да започне нов живот. Животите на тези четирима герои се преплитат по необичаен начин, което ще доведе до различни житейски обрати, смях, интриги, сълзи, нови любови и приятелства.
Актьорският състав на „сериала се оглавява от четирима от най-известните актьори в Сърбия. В ролята на адвоката Петър влиза хърватската звезда Филип Юричич, познат на българската аудитория като Динко Билич от теленовелата „Изборът на Лара“. Като ветеринаря Тома ще видим Милян Прлета, носител на награда за най-добър млад актьор на фестивала „Дара Чаленич“, а в кожата на Марко се въплъщава любимецът на съседите Андрей Шепетковски. В ролята на сприхавия Влада влиза един от доайените на сръбското кино и телевизия – Бранко Яанкович.
„Татенца“ започва на 19 май и ще се излъчва всяка делнична вечер по биТиВи Комеди.

Велин Манов

Подобни публикации