Соник отново спасява света

 Соник отново спасява света

След свръхзвуковия световен финансов и културен успех на „Соник: Филмът“, култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA се завръща за киноприключение със „Соник: Филмът 2“.
Съдбата на света отново е в ръцете на Соник, но този път той няма да е сам. След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае, но е доста пренавит и често забърква още по-големи бъркотии. Един ден обаче, светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили. Доктор Роботник успява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. На помощ на устатия таралеж се притичва не кой да е, а любимата на милиони фенове двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на разтърсващо приключение в търсене на могъщия камък преди да е станало твърде късно.
Колко силно вярваме в себе си? Това достатъчно ли е, или е необходимо и някой друг да повярва в нас? Кога настъпва моментът, в който да поискаме помощ? Kолко е важно да бъдеш себе си, дори когато другите не те приемат? Отговорите – в „Соник: Филмът 2“.

Велин Манов

Подобни публикации