„Така добре“ – нова песен на Преслава Пейчева

В навечерието на рождения си ден, Преслава Пейчева изненада своите почитатели с ново клубна песен и стилен видеоклип – „Така добре“. Текстът е написан от самата нея. Автори на музиката са двамата с Ясен Велчев, а аранжиментът е дело на Ясен Велчев и Борислав Бояджиев-Борче.
Концепцията на видеоклипа също първоначално се заражда в главата на Преслава. „Представях си кадри на влюбената жена, в природата на по диви места и плажове, да има зеленина, море. Каквото е и парчето – лятно и ефирно. Радвам се, че открих точно този човек да го реализираме – Боян Карамфилов, който е режисьор на видеото. Запознах се с него покрай популярни музиканти приятели, с които той работи“, разказва още Преслава Пейчева. Снимките са направени на североизточното ни Черноморие. Най-голямото предизвикателство била прогнозата за времето и повтарящите се в последните седмици бури и дъждове.
Въпреки дългото ѝ отсъствие от публичната музикална сцена, Преслава Пейчева има създадени достатъчно нови песни за цял албум, чиято подготовка е дълъг и бавен процес, тъй като изпълнителката е в ролята и на продуцент на албума си. Отделно певицата участва като автор на песни и в албума на нашумелия Славин Славчев, който излезе тази година.

Велин Манов

Подобни публикации