Телевизионните зрители обичат Том и Джери

 Телевизионните зрители обичат Том и Джери

Фейсбук проучване откри кои са най-обичаните предавания по детския телевизионен канал Бумеранг. Малки и големи споделиха предпочитанията си, като назоваха кои са техните най-любими поредици. Резултатите са любопитни, като в тях се забелязва и голяма доза носталгия.
Оказа се, че родните зрители харесват както по-модерните предавания, така и класическите. Начело на класацията застана „Том и Джери“, като 73% от зрителите, участвали в анкетата, го назовават за свой фаворит. Следват „Гризи и лемингите“ с 16%, а „Шантави рисунки-мисунки“, „Скуби-Ду“ и други предавания, бяха посочени като любими от 11% от гласувалите.
Сега все по-голяма част от зрителите имат възможност да се насладят на приключенията на любимите си герои, защото от началото на 2022 година. Бумеранг вече се излъчва изцяло на български език. Популярният канал винаги е имал за цел да забавлява не само малките, а и родителите им. Не случайно голяма част от гласувалите посочват, че все още с радост гледат тези поредици редом с децата си. И това не е изненадващо, тъй като съдържанието е многопластово – изпълнено с остроумни шеги за големите, но също така приятно и безопасно за малчуганите.
Настоящето проучване бе проведено през декември 2021 година, като призова две поколения да гласуват онлайн чрез специално подготвена анкета и състезание в социалните мрежи на детската медия Bebok.eu. Проучването потвърди, че фенове на всякакви възрасти гледат и си спомнят с привързаност за любимите си поредици по обичаната телевизия.

Велин Манов

Подобни публикации