Трейлър на 4-тия сезон на „Западен свят“

Четвърти сезон на „Западен свят“ предстои да излезе и HBO представи пълния трейлър за продължението на историята.
Премиерата за България на фантастичния сериал е на 27 юни в стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO. Продължението на историята ще се развие в осем епизода.
„Западен свят“ е известен със сложната си линия и философски загадки, като трети сезон предостави освен очакваното от сериала и добра доза екшън с мярка. Предвид финала му, може да се очаква, че в четвърти сезон нищо няма да бъде същото. Съавторът на сериала Лиза Джой вече сподели, че героят на Джеймс Марсдън – Теди ще се завърне, а персонажът на Евън Рейчъл Ууд ще ни изненада още повече, тъй като видяхме Долорес да умира в последния излъчен епизод.
В четвърти сезон участват отново Евън Рейчъл Ууд, Танди Нютън, Ед Харис, Джефри Райт, Теса Томпсън, Люк Хемсуърт, Арън Пол, Анджела Сарафян и Джеймс Марсдън. Допълнителният актьорски състав включва Ариана ДеБоуз, Аурора Перино и Даниел Ву.
Оригиналният HBO сериал „Западен свят“, базиран на пълнометражния трилър на Майкъл Крайтън от 1973 година, е адаптиран за сериал от Джонатан Нолан и Лиза Джой, които са изпълнителни продуценти на всички сезони, заедно с Алисън Шапкър, Дениз Те, Дж. Дж. Ейбрамс, Атина Уикъм, Ричард Дж. Луис и Бен Стивънсън.

Велин Манов

Подобни публикации