Трилър, екшън и хорър в A1 Видеотека през септември

 Трилър, екшън и хорър в A1 Видеотека през септември

Mного приятни минути пред домашния телевизионен екран за почитателите на киноадреналина предлага през септември А1 Видеотека.
Сред хитовите заглавия се открояват драматичният екшън-трилър „Те пожелаха смъртта ми“, приключенският фантастичен екшън „Mortal Kombat: Филмът“ и научнофантастичният филм на ужасите „Нито Звук 2“.
Филмът „Те пожелаха смъртта ми“ с Анджелина Джоли в главната роля, разказва историята на 12-годишно момче, което е единственият оцелял свидетел на убийство. По тази причина той е преследван от наемни убийци в пустошта на Монтана. Единственият човек, на когото може да се довери, е Хана (Анджелина Джоли), която живее в изолация на противопожарна кула. Тя страда от травмите на допуснатите в миналото грешки. Двамата заедно се озовават в опасната ситуация, в която бягат не само от преследвачите си, но и от бушуващ горски пожар, заплашващ да унищожи всичко по пътя си.
Любителите на смъртоносните битки в изкуството ще бъдат очаровани от „Mortal Kombat: Филмът“, който представя страховития воин на Външния свят – Суб-Зиро, който преследва ММА боеца Коул Йънг с цел да го убие. Зрителите ще имат възможност да съпреживеят предизвикателствата, през които преминава Коул и подготовката му за легендарната битка за оцеляване в убежището на храма на Лорд Рейдън.
Още един „страшен“ филм е „Нито Звук 2“, който описва историята на семейство Абът (Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп). След смъртоносните събития в дома им, те се изправят пред ужасите на външния свят и продължават борбата си за оцеляване в тишина и пълно мълчание. Принудени да излязат в неизвестното, те бързо разбират, че създанията, преследващи ги по дори най-слабия звук, не са единствените заплахи, които дебнат отвъд пясъчната пътека.
Филмите в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина и дават възможност потребителите да ги гледат дори и след като вече са извън програмите на киносалоните.

Велин Манов

Подобни публикации