„Триумфът на кучките“ на Венета Райкова с продължение

 „Триумфът на кучките“ на Венета Райкова с продължение

Пет години след излизането на бестселъра на Венета Райкова „Триумфът на кучките“, известната водеща написа втора част на най-успешната си книга.
„Триумфът на кучките. Продължението“ представя страстната любовна история на вече познатите герои, но и разгръща нови сюжети, в които се преплитат жажда за власт, пари и слава, страст, любов и горещи сцени.
Виктория не търсеше любовта, докато не срещна Костов. Но страстната им любов гореше като огън и отвори рани… Ще намерят ли отново път един към друг Виктория и Костов и ще продължи ли тяхната драматична любовна история? Три години по-късно известната телевизионна водеща е изправена пред важно решение – този мъж владее всяка нейна мисъл и двамата не могат да устоят на чувствата си. През това време враговете на Виктория в телевизията не се спират пред нищо, за да ѝ навредят – на сцената излиза младото поколение кучки! Каква е съдбата на звездното трио неразделни приятелки – фолкзвездата Александра, бившата мис, омъжена за футболна легенда, Габриела и Виктория, водеща и продуцент на най-гледаното предаване? Ще останат ли все така близки, или улисани в преследването на личното си щастие, ще се разделят?
Отговорите на тези въпроси се съдържат в новата книга на Венета Райкова.
„Триумфът на кучките. Продължението“ се издава от „Ентусиаст“.

Велин Манов

Подобни публикации