Три директни полета от България до Сейшелите

 Три директни полета от България до Сейшелите

Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските острови ще започнат от януари. Екзотичната дестинация става все по-достъпна и предпочитана от българите. Самолетните билети са вече в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Новината бе съобщена по време на официално събитие в София, организирано от Сейшелския туристически борд.
„Сейшели несъмнено е един от нашите партньори в туризма, с който искаме да развием отношенията си и да задълбочим възможностите за ползотворно сътрудничество и в бъдеще. Сейшели е предпочитана дестинация за туризъм от висок клас и е ярък пример за стойностен туристически продукт, който едни от най-добрите български туроператори развиват и утвърждават. Вярвам, че вече са поставени прекрасни основи на нашето сътрудничество, защото много българи познават дестинацията с най-добрите ѝ предимства. Убедена съм, че усилията на г-н Максим Бехар, като почетен генерален консул на Сейшели в България, за развитие на нашите двустранни отношения ще донесат прекрасни резултати и в бъдеще“, коментира Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма.
„Щастливи сме, че България стана един от ключовите туристически пазари за Сейшелските острови. Потокът от български туристи продължава да се увеличава както заради красивата природа, така и заради разнообразните водни атракции и автентична култура. Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими преживявания за всеки, а директните полети значително ще улеснят пътуването им до там“, каза Бернадет Вилемин, генерален директор „Маркетинг на дестинации“ на Туристическия борд на Сейшелите.
Директните полети се радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се превърнаха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа. Първите два директни полета излетяха с пълен капацитет, а пътниците бяха посрещнати тържествено с подаръци и музика още на международното летище в столицата Виктория.
Датите за директните полети до Сейшели за 2023 г.одина са: 20.1.2023 – 28.1.2023, 25.2.2023 – 5.3.2023 и 18.3.2023 – 26.3.2023 година.

Велин Манов

Подобни публикации