„Туристът“ с Джейми Дорнан е вече в HBO Max

 „Туристът“ с Джейми Дорнан е вече в HBO Max

Снимка: Ian Routledge/Two Brothers Pictures

Драматичният мини сериал „Туристът“ с участието на номинирания за „Златен глобус“ Джейми Дорнан, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max у нас с всичките си шест едночасови епизода.
Джейми Дорнан влиза в ролята на британец, който се озовава в парещата австралийска пустош, преследван от огромен камион-цистерна, опитващ се да го изтласка от пътя. Развива се епично преследване и по-късно мъжът се събужда в болницата. Успял е да оцелее, но осъзнава, че е изгубил паметта си и няма представа кой е. Проблясъци и внезапната поява на преследвачи, започват да нареждат пъзела, а по-всичко изглежда, че за да намери отговори на въпросите си безименният човек ще трябва да се върне отново в безмилостната пустош.
Освен Джейми Дорнан, в ролите влизат Даниел Макдоналд, Шалом Брун-Франклин, Деймън Хериман, Алекс Димитриадес, Олафур Дари Олафсон и Камил Елис.
„Туристът“ е драматична трилър-мистерия, изпълнена с шокиращи, изненадващи, забавни и брутални обрати. В основата му обаче лежи история за самооткриването под тиктакаща бомба със закъснител. Героят на Дорнан започва да разкрива мистерията зад това кой е бил той преди това, и същевременно започва да се пита дали загубата на паметта, не го прави съвсем различен човек. Ще разкрие ли мъжът тайната на самоличността си, преди да го настигнат онези, които се опитват да го убият?

Велин Манов

Подобни публикации