Ужасът дебне с „Усмивка“

 Ужасът дебне с „Усмивка“

От днес в киносалоните зрителите посрещат ужаса с „Усмивка“ – напрегнат хорър-трилър, разказващ за свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А веднъж видят ли я, вече е твърде късно. Филмът по оригинален начин използва изразните средства на киното, за да създаде атмосфера на ескалиращ кошмар, в центъра на който е оригинална и дълбока психологическа история, която кара да се чудиш дали ужасяващите събития на екран могат да се случат наистина.
Терапевтът д-р Роуз Котър (Соси Бейкън) става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение. Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с няколко дни, преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.
С пленителна мистерия, множество ужасяващи сцени и изненадващи обрати, „Усмивка“ ще предложи страховито преживяване на всички зрители в кината, независимо дали са утвърдени фенове на жанра или предпочитат по-дълбоки и драматични истории. А за всички престрашили се да пристъпят в киносалона, една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората, вече никога няма да бъде същата.
Режисьор и сценарист на „Усмивка“ е Паркър Фин. В ролите са Соси Бейкън, Джеси Т. Ъшър, Кайл Гарнър, Робин Уейгърт, Кейтлин Стейси, Кал Пен, Роб Морган и други.

Велин Манов

Подобни публикации