УНИЦЕФ и НОВА в подкрепа на българските деца

 УНИЦЕФ и НОВА в подкрепа на българските деца

УНИЦЕФ България и НОВА отново обединяват усилията си в подкрепа на българските деца. Те ще представят благотворителния спектакъл „Големите малки“, в който осем талантливи деца ще учат осем популярни личности на нови артистични умения. Специалният телевизионен формат е с водещи Мария Игнатова и Алекс Раева.
Зрителите ще видят необичайните сценични превъплъщения на звезди от различни области. 11-годишната Ева ще научи „Златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика да танцуват хип-хоп, а 7-годишният Георги ще преподава пеене на актьора Александър Сано. Боксьорът Тервел Пулев се изправя пред предизвикателството да свири на тъпан и да играе народни танци под ръководството на 11-годишния Кристиян, a изпълнителят Фики Стораро влиза в света на актьорското майсторство и ще представи пиеса на Шекспир под напътствията на 11-годишната Биляна. Водещата на сутрешния блок на НОВА „Здравей, България“ Мира Иванова се откъсва за кратко от журналистиката, за да излезе на сцената като певица след уроци при 8-годишната Виктория. Задачата на 7-годишната Натали ще е да научи влогърката Андреа Банда Банда на въздушна акробатика с ролкови кънки. Ментор на музиканта Стефан Вълдобрев, който ще прави фокуси, е 14-годишният илюзионист Виктор, а Ники Илиев става от режисьорския стол, за да репетира танго с 11-годишната Адриана.
Осемте талантливи деца ще оценяват и коментират изпълненията на звездите, а зрителите ще могат да гласуват за своя фаворит чрез изпращане на дарителски есемес. Всички събрани средства от благотворителното събитие ще бъдат предназначени за каузите и програмите на УНИЦЕФ, подкрепящи децата в България.
В спектакъла ще участва и обичаната актриса и национален посланик на УНИЦЕФ в България Елена Петрова. Специален поздрав ще отправи и най-новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България – оперната певица Соня Йончева, както и българската актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова.
„Големите малки“ ще бъде излъчен на 29 януари по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации