Филмов маратон в каналите на Нова през декември

 Филмов маратон в каналите на Нова през декември

Кадър от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“

Разнообразие от емоции и вълнуващи моменти ще предложат каналите на Нова Броудкастинг Груп през месец декември. Всеки понеделник зрителите на Диема ще станат част от динамично екшън приключение, по КИНО НОВА ще могат да се насладят на зрелищна история от забележителната сага „Междузвездни войни“, а премиерните филми в ефира на Диема Фемили ще внесат уют и добро настроение.
Начало на премиерните вечери по Диема ще даде филмът „Първо убийство“. На 6 декември водещият брокер от Уолстрийт Уил и синът му Дани попадат на обирджии и стават свидетели на убийството на един от тях. След като се замесва в неуспешен банков обир, при който Дани е отвлечен, Уил е принуден да помогне на похитителите в замяна на живота на сина си. В главните роли на този завладяващ екшън-трилър влизат актьорите Брус Уилис и Хейдън Кристенсен.
Напрегнатият фантастичен екшън „Отвлечени“ изправя двама непознати срещу извънземна сила на 13 декември. Бъдещето на човечеството е заложено на карта и двамата мъже, които нямат почти нищо общо, скоро осъзнават, че трябва да се съюзят, за да намерят любимите си хора и да възпрат мистериозните похитители.
В главните роли на „Информаторът“, който ще бъде излъчен на 20 декември, влизат добре познатите холивудски имена Клайв Оуен, Джоел Кинаман и Розамунд Пайк. Филмът ще разкаже за бивш войник от спецчастите, който работи като информатор за ФБР.
На 27 декември ще бъде излъчена приключенската фантастика „Орденът на Асасините“. В зрелищната лента любимецът Майкъл Фасбендър е Кал Линч, който след пътуване назад във времето разбира, че е наследник на Асасините – тайно общество, борещо се за запазването на свободната воля от Ордена на тамплиерите. Променен от видяното в миналото, Кал започва да придобива знанията и уменията, необходими да се бори с потисническата организация в настоящето. Актьорският състав е допълнен от неустоимата Марион Котияр, Джеръми Айрънс и Брендан Глийсън.
Епично галактическо пътешествие очакват всички пред телевизионния екран с дългоочакваната премиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ от режисьора Джей Джей Ейбрамс. Лентата от сагата, белязала живота на няколко поколения зрители, повежда героите Рей, Фин и По в решаваща битка със силите на Първия ред и завърналия се зъл император Палпатин. Как ще завърши емблематичната история за Скайуокър, зрителите ще могат проследят по КИНО НОВА на 11 декември.
Поредица от премиерни заглавия ще предложи и Диема Фемили. От 11 декември всяка събота и неделя ще се излъчват докосващи филмови истории, които обещават силни емоции и настроение в студените зимни вечери за цялото семейство. Началото ще постави „Да преоткриеш Коледа“, в който главната героиня преоткрива истинското значение на традициите и любовта. Част от лентите, които също ще направят дебюта си по Диема Фемили, са „Коледа за всеки ден“, „Господин Коледа“ и „Празници по поръчка“.

Велин Манов

Подобни публикации