Филм с „Оскар“ в A1 Видеотека през октомври

 Филм с „Оскар“ в A1 Видеотека през октомври

Отличеният с „Оскар“ филм „Момиче с потенциал“ е сред заглавията, които предлага A1 Видеотека през октомври. Сред останалите предложения се отличават „Зайчето Питър 2: По широкия свят“ и „Заклинанието 3: Демоничният убиец“.
„Момиче с потенциал“ е режисьоран от Емералд Фенъл. Той разказва за Касандра, която продължава да носи травмите от трагично събитие в живота си и се стреми към отмъщение. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатор на всичко, което предстои да се случи в живота ѝ и в този на другите около нея. Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, „притекли се на помощ“, в нейни жертви.
Хорърът „Заклинанието 3: Демоничният убиец“ е въз основа на истински случай от досиетата на Ед и Лорейн Уорън и е седмият филм от вселената на „Заклинанието“. В него се разказва зловеща история за терор, убийство и непознато зло, което ще шокира дори опитните паранормални изследователи. Един от най-сензационните им случаи започва с борбата за спасението на душата на едно момче и ще ги отведе отвъд всичко, на което са били свидетели до момента. Той отбелязва и първия случай в историята на САЩ, в който заподозрян в убийство се позовава на обладаване от демон в защитата си.
„Зайчето Питър 2: По широкия свят“ представя новите приключения на любимия на няколко поколения чаровен пакостник Зайчето Питър. Звездата му изгрява с посветената му поредица книги с автор и художник световноизвестната Беатрикс Потър. Историята представя събитията след като Томас и Беа са вече семейство и живеят заедно с Питър. Животът в градината доскучава на зайчето и то бяга в големия град и се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли. Когато семейството му рискува всичко, за да го търси, настъпва повратният момент, в който Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде.
Филмите в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации