Хапливите истории на Бари за втори път

 Хапливите истории на Бари за втори път

Бари е хаплив, умен, много лаком и винаги се забърква в най-щурите лудории. Сега се завръща с нова порция забавни приключения и кани малки и големи да се присъединят към него с „Хапливите истории на Бари 2“ от Стефан Георгиев.
В изданието читателите ще открият пет нови още по-чудати истории за любимия на всички четириног разбойник и неговия стопанин Стив. Двамата отново са въвлечени във вихрушка от пакости и шантави случки, които ще ги отведат чак до пирамидите в Египет. И гарантират двойна доза забавление. Този път приключенията на Бари започват не къде да е, а в супермаркета. Ако се чудите къде да го намерите, само следвайте голямата бъркотия, която е забъркал – толкова голяма, че може даже да му отреди място в сутрешния вестник. Добре, че нашият весел приятел не се плаши лесно. Дори когато заедно със Стив, Бети, Ерик и Емили откриват загадъчна говореща кукла, от която го побиват тръпки. Или пък когато с баба Жанет и дядо Том стават свидетели на истинско земетресение, от тези, които карат пода да се тресе, а вещите да се разхвърчат навсякъде. Невероятните истории продължават, когато нахални чайки и гларуси ядосват Бари по време на морската му почивка и се опитват да откраднат храната му. А когато така чаканият му рожден ден най-после идва, освен вкусните лакомства Бари получава и още една голяма и вълнуваща изненада.
Стефан Георгиев пише тази поредица с много любов към българските читатели и успява да създаде разказ, в който сякаш нищо не е невъзможно – също както в детското въображение.
„Хапливите истории на Бари 2“ се издава от „Сиела“.

Велин Манов

Подобни публикации