Хелоуин идва с „Голяма книга на духовете“

 Хелоуин идва с „Голяма книга на духовете“

Тази година Хелоуин идва с ново издание на „Голяма книга на духовете“. Автор е един от най-обичаните в цял свят скандинавски писатели Том Егеланд.
Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, за да сте сигурни, че отдолу не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се посред нощ, усетили студения полъх на тайнствено привидение, което сякаш иска да ви примами в друг отвъден свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва странно влечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от уплаха сърца. „Голяма книга на духовете“ открехва врата към царството на мрака и безплътните сенки.
Страховитите истории за митични ужасяващи същества са допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще се научат много неща за прочути чудовища, древни демони и митични създания.
Книгите на Том Егеланд са неизменно в класациите за бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света. У нас е популярен с романите си „Заветът на Нострадамус“, „Евангелието на Луцифер“, „Ефектът на Лазар“, „Тринадесетият апостол“, „Кодексът“, „Пазителите на завета“, „Краят на кръга“, а в навечерието на Коледа у нас ще се появи и най-новият му роман с обичания му герой археологът Бьорн Белтьо – „30-те сребърника“.
„Голяма книга на духовете“ се издава от „Персей“.

Велин Манов

Подобни публикации