Хитови заглавия в А1 Видеотека през май

 Хитови заглавия в А1 Видеотека през май

През май А1 Видеотека предлага „Спайдърмен: Няма път към дома“, „Ела, изпей 2“ и „Домът на Gucci“.
„Спайдърмен: Няма път към дома“ е третият филм от поредицата за легендарния супергерой. Той впечатлява със световноизвестни звезди в актьорския състав, сред които са Том Холанд, Зендая, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Уилям Дефо и други. Продължението на историята от предишния филм започва с това, че вече целият свят научава, че Питър Паркър е Спайдърмен. За да запази самоличността си в тайна, Питър се обръща за помощ към известния Доктор Стрейндж. Заклинанието, което той прави, се обърква и отваря дупка между световете, освобождавайки най-опасните злодеи. Това изпитание ще промени не само съдбата на Питър, но и съдбата на Мултивселената.
Забавление за малки и големи предлага анимацията „Ела, изпей 2“. Филмът, любим на зрители от всички възрасти, разказва завладяващата история на Бъстър известно време след събитията, описани в първия филм. Зрителите ще могат да видят как Бъстър, насърчен от Нана, събира отново почти всички певци от бандата и ги отвежда в големия град. Те се промъкват за прослушване с развлекателния магнат Джими Кристъл. Кристъл не се интересува от оригиналното им шоу, затова те представят мюзикъл с космическа тематика, който включва песни от Клей Калоуей, легендарна рок звезда, когото никой не е виждал от цели 15 години. Заинтригуван, Кристъл им дава зелена светлина, но поставя краен срок от само три седмици за подготовка на шоуто. Приятелите се включват в приключение, изпълнено с много смях и някои от най-любимите песни на няколко поколения.
Филмът „Домът на Gucci“ се превърна в хит и събра пред големия екран милиони зрители. Режисьор на лентата е легендарният Ридли Скот, а актьорският състав включва не по-малко известни имена като Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Салма Хайек, Джаред Лето и други. Филмът е н основата на реални събития и разказва за историята на Патриция Реджани – млада италианка, която се жени за наследника на една от най-големите модни къщи в света „Гучи“. Нестихващата амбиция на Патриция вкарва семейството в спирала от интриги, манипулации, предателства и отмъщения, които водят до едно от най-прочутите убийства на 90-те години в Италия. Лентата представя истинската история на семейство Гучи по изключително интересен начин, който държи вниманието на зрителите до последната секунда.
А1 Видеотека предлага над 20 000 заглавия на филми и сериали с първокласен звук и картина.

Велин Манов

Подобни публикации