Хитови заглавия за лятото във A1 Видеотека

 Хитови заглавия за лятото във A1 Видеотека

Хитови филми от специално подбраната селекция от премиум студиа предлага А1 Видеотека през лятото. Сред тях са научнофантастичният екшън-трилър „Годзила срещу Конг“, документалният филм за поп и рок иконата Тина Търнър „Тина“ и романтичната комедия „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“.
В „Годзила срещу Конг“ се изправят един срещу друг в една от най-зрелищните битки в едноименния филм. След като корпорацията „Монарх“ се захваща с опасна мисия и открива улики за произхода на Титаните, заговор между хората заплашва да изтрие от лицето на земята всички създания, независимо дали са добри или лоши.
Документалният филм „Тина“ представя нов поглед към живота и кариерата на музикалната икона ТинаТърнър. Филмът представя шеметния възход и слава, с които родената като Анна Мей Бълок се сдобива още в ранна възраст.
За любителите на романтичния жанр е „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“. Филмът разказва историята на Финли Тремейн, която живее във ферма в малко градче и мечтае да бъде звезда. Желанието ѝ започва да изглежда като реалност, когато в града пристига снимачен екип от Холивуд. Финли е решена да получи роля във филма, а междувременно привлича вниманието на красивия актьор, играещ главната роля.

Велин Манов

Подобни публикации