Христо Шопов с главна роля в „Братя“

 Христо Шопов с главна роля в „Братя“

Любимият български актьор Христо Шопов става част от хитовия български сериал „Братя“.
Криминалната драма се превърна в една от най-гледаните телевизионни поредици през изминалата пролет, а историята намира своето продължение в нов, трети сезон. Легендата на българското кино има главна роля в заплетения сюжет, а образът му ще преобърне света на останалите герои, променяйки живота им завинаги.
Третият сезон на „Братя“ ще зарадва любителите на криминалния жанр с още повече напрежение, разследвания на хладнокръвни престъпления, опасни каскади и обрати. Няма да липсват и драматичните емоционални моменти, белязали сложните и дълбоки човешки отношения. Основната тема на сезона е свързана със саможертвата и някои от героите ще влязат в жестока битка с егото си, за да осъзнаят колко са готови да платят за щастието на своите близки.
Режисьори на третия сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Георги Димитров и Атанас Бончев-Наката. Сценаристи на криминалната драма са Невена Кертова, Теодора Маркова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова. Идеята за сериала е на продуцента Краси Ванков, а саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.
Третият сезон на „Братя“ е през есента по НОВА.

Велин Манов

Подобни публикации