Шоуто на Николаос Цитиридис се завръща

 Шоуто на Николаос Цитиридис се завръща

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” се завръща в телевизионния ефир.Той ще бъде под мотото „Минаваме през всичко с усмивка“, а водещият и екипът му ще дадат всичко от себе си той да бъде най-забавният и запомнящ се досега.
„Всеки сезон е нова тръпка, а този, който предстои, искаме да бъде най-успешният и вярваме в това, защото всеки път го правим“, заявява Николас Цитиридис броени дни преди старта и добавя: „Не искам да правя гръмки обещания за фурор, изненади, вълнение, пируети и салта. Сигурен съм само, че с екипа ще дадем най-доброто от себе си на пълни обороти, след зимната ни пауза.“
Първият гост ще бъде Ицо Хазарта. Той ще гостува за първи път на Николаос, в новото си амплоа на депутат, а зрителите ще станат свидетели и на символично „предаване на щафетата“ помежду им, преди началото и на новия сезон на „България търси талант“. В него Николаос ще бъде в ролята на жури. Във вторник вечер е ред на рождения ден на Николаос Цитиридис, който ще отпразнува подобаващо 28-ата си годишнина в ефир. Специален гост ще е обичаната Росица Кирилова, а екипът на шоуто готви изненади не само за зрителитe, а и за водещия. В първата седмицата ще има още много музика и звездни гости в лицето на сръбската мегазвезда Миле Китич и поп-фолк певицата Диона. Зрителите ще се забавляват и с първия за годината, епизод на „Николаос +“, в който Рая Пеева и Николаос ще си задават неудобни и смешни въпроси. Двамата ще трябва да са много да внимателни с отговорите, защото ги очаква неприятно „наказание“.
Новият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще бъде от 31 януари всяка делнична вечер по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации