10-и рожден ден на „Преди обед“

 10-и рожден ден на „Преди обед“

Десислава Стоянова и Александър Кадиев се радват на любовта на зрителите вече цяло десетилетие. Всеки делник, двамата, заедно с екипа на „Преди обед“ проследяват различни истории в компанията на своите звездни гости, като информират и забавляват аудиторията „чааак до обедните новини“.
За празничното юбилейно издание на „Преди обед“ Деси и Сашо са подготвили специални изненади. Една от тях е свързана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който винаги играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се постига световен успех, кога пламва любовта между „Мис Тренто“ 2001 – Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на баща си и ще видим ли отново Матей с тениска на български отбор.
А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването със сигурност няма да научи, защото за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното първенство за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде представена от шеф Константин Костов.
Какво са преживели заедно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще разкажат пред други ветерани в ефира – обичаните водещи на „Търси се“ Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще настояват нежно да получат честни отговори.
От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и назад към миналото. Чрез „златния архив“ на „Преди обед“ зрителите ще си припомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с шампиона по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото съвместно телевизионно интервю на две спортни легенди.
В рубриката „Родени в една година!“ зрителите ще видят младия талантлив математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „Преди обед“ – ученика Йордан Стоянов.
За финал на предаването ще звучи вечният хит на ФСБ „След 10 години“, изпълнен на живо от Иван Лечев и Иван Иванов от „Гласът на България“.
Празниното издание на „Преди обед“ ще бъде на 7 февруари по биТиВи.

Велин Манов

Подобни публикации