15 години Sofia Wedding Expo

 15 години Sofia Wedding Expo

Арка на сватбена агенция „Мелодика“ Снимка: Личен архив на организаторите

Сватбеното изложение Sofia Wedding Expo ще се проведе петнадесети път. През годините изложението се превърна в значимо сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.
Бъдещите младоженци ще имат възможност да се срещнат с едни от най-добрите в сферата на сватбените услуги, да се запознаят с новите тенденции в сватбената мода, да планират своето сватбено тържество и да получат безценна информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от големи отстъпки, които фирмите изложители правят по време на събитието.
В специално обособено място в програмата на изложението ще бъдат проведени кратки семинари от най-изтъкнатите професионалисти в различните сфери – флорист, фотограф, сватбен агент и други.
Фирмите изложители ще представят булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флорални декорации, сватбени агенти, торти и предложения за сладък бар на сватбата, бижута, локации, фотографи, огнени и светлинни ефекти, пиротехника и балони, покани, аксесоари, танцови формации, лимузини, гримьори и фризьори, предложения за сватбено пътешествие. За пръв път по време на изложение на специална площ ще бъдат позиционирани произведения на тазгодишните носители на „Златна игла 2022“ Ирен Велковски, Радослава Лазарова, Радостина Долапчиева, Мария Радославова и на модна къща Andrews.
Sofia Wedding Expo ще се проведе на 14 и 15 януари 2023 година в София Хотел Балкан.

Велин Манов

Подобни публикации