20 световни изпълнители на SPICE Music Festival

 20 световни изпълнители на SPICE Music Festival

В четвъртото издание на SPICE Music Festival 20 световни изпълнители са потвърдили участието си.
Специални гости на фестивала ще бъдат легендарните музиканти от „Джипси Кингс“, с които публиката ще танцува на вечните парчета Bamboleo, Volare, Djobi Djoba, Baila me и Hotel California. Изпълнителите ще пристигнат с екип от над 20 души и обещават страхотно шоу.
Шведският изпълнител с персийски корени Араш също ще бъде част от фестивала. Той е подготвил впечатляващ 90-минутен спектакъл, по време на който ще звучат и емблематичните му хитове, превзели топ световните класациите – Boro Boro, Temptation, Broken angel, Angels Lullaby и Dooset Doram.
За първи път в България ще пристигнат и изпълнителите на тоталния хит на 90-те Macarena – „Лос дел Рио“. Световният успех на братята Антонио Ромео Монхе и Рафаел Руис идва именно с мултиплатинения летен хит , който се продава в над 4 милиона копия в САЩ. Освен тях, дебют ще направи и италианската изпълнителка Гала със своята група, германската евроденс сензация „Каскада“, ирландската поп група „Либърти Х“ и нидерландската певица и танцьорка Луна.
В програмата на фестивала присъства един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M Пийпъл“ Хедър Смол. Британската соул певица постига световен успех с хитовете Moving On Up, One Night In Heaven и Search For The Hero.
ДиДжей Саш също ще гостува с едно от най-слушаните парчета в края на деветдесетте години – Ecuador, както и изпълнителите на вечните футболни хитове Samba de Janeiro – „Белини“ и Carnaval de Paris – Дарио Джи. Британската поп формация „Тъч & Гоу“, немската електронна група „Лофт“ и евроденс проекта „Меджик Афеър“ също ще изпълнят своите известни песни.
Тази година сцените ще бъдат две – Главна сцена и Диско сцена.
SPICE Music Festival ще се проведе на 5, 6 и 7 август 2022 година на Пристанище Бургас.

Велин Манов

Подобни публикации