22 премиерни филма в празничната програма на НОВА

 22 премиерни филма в празничната програма на НОВА

Кадър от филма „Цар лъв“

Празничната програма на НОВА ще предложи забавление, уют и коледно настроение за цялото семейство.
Селекция от 22 премиерни заглавия очакват телевизионните зрители от 24 декември 2021 година до 2 януари 2022 година. По време на най-светлите празници те ще бъдат в компанията на впечатляващи концерти с плеяда музикални звезди, любими предавания и филмови хитове.
Началото на коледната магия на 24 декември ще даде специалното издание на „На кафе“ с много веселие, песни на живо, специални гости и кулинарни вдъхновения за празничната трапеза. След това дебютът си в ефира на НОВА ще направят романтичните ленти „Завръщане в Кристмас Крийк“ и „Гордост и предразсъдъци по Коледа“, както и приключението „Дора и градът на златото“. Веднага след „Черешката на тортата“, премиерата на новия филм „Цар Лъв“ ще отведе зрителите в африканската савана.
В коледния уикенд ще се излъчват специални издания на предаването „Събуди се“.. На 25 декември премиерните романтични филми „Коледа в планината“, „Вкусът на Коледа“, комедиите „Коледната среща на татко“ и „Негово превъзходителство Мистър Дънди“ ще донесат коледен дух и положителни емоции в домовете на зрителите. Вълшебна Коледа предстои и на 26 декември с Деня на „Дисни“. Вълнуващото телевизионно изживяване ще превземе ефира с шест заглавия, три от които премиерни – четвъртата лента от култовата поредица „Играта на играчките: Пътешествието“, „Дъмбо“ и продължението на любимата приказка на малки и големи „Замръзналото кралство 2“.
В дните между Коледа и Нова година празничният дух ще бъде допълнен от още осем премиерни филма, сред които семейната комедия за група пожарникари превърнали се в детегледачки „Не си играй с огъня“ на 27 декември и приказната лента „Господарка на злото 2“ с Анджелина Джоли на 28 декември. Последното издание на „На кафе“ за годината ще предложи много смях с целия екип на предаването на 30 декември.
Три концерта ще се погрижат за празничното настроение в последния ден от 2021 година. Всички участници в третия сезон на „Маскираният певец“ ще изпълнят своите най-любими песни в специален концерт, а край на 2021 година ще сложи грандиозният спектакъл в „Забраненото шоу на Рачков“. Негови гости ще бъдат: Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мариус Куркински, Антон Радичев, Белослава, Графа, Софи Маринова, Устата, Преслава, Ивана и Стояна. Предстои да бъде излъчен тайният концерт „THE VOICE TV – 15 години” с най-популярните съвременни български изпълнители. Веднага след него зрителите ще видят концерта „Една нощ с Адел” с изпълнения от най-новия албум на световноизвестната певица.
На 1 януари успешният български филм „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова и Луиза Григорова ще бъде видян за първи път на телевизионен екран, а на 2 януари „Звездата на сърцето ми“ ще плени зрителите.

Велин Манов

Подобни публикации